Søk på siden:
  » Hjem
  » Privatflytting
  » Pakking
  » Lager
  » Mobilt minilager
  » Lagerconteiner
  » Utlandsflytting
  » Firmaflytting
  » Forsikring
  » Kontakt


Firmaflyttinger.

.

Valg av flyttebyrå til din kontorflytting er en viktig avgjørelse, både med henblikk på rådgivning, planlegging og gjennomføring av selve flytteprosessen. Hos Telemark Flytteservice er vi opptatt av å kunne tilby deg som kunde fleksible løsninger, en problemfri gjennomføring og lave totalkostnader.

Vi utfører flytting av kontorarbeidsplasser, kopimaskiner og -utstyr, pauserom, kantiner, arkiver, rekvisita rom, resepsjoner og lignende. Kontorflytting utføres både internt i samme bygg, og mellom ulike adresser. Våre medarbeidere er spesialister i ned og oppmontering av kontormøbler.

Vi utfører nedpakking, registrering og flytting av eksiterende arkivmateriale og bibliotek for næringslivet og offentlig. Vi tilbyr også løsninger for fjernarkivering av arkiver.

Ved kontorflytting blir alt kontorutstyr registrert, pakket og flyttet på trygt vis av våre erfarne sjåfører og flyttemedarbeidere.

Vi har alle former for utstyr og hjelpemidler til flytting av pengeskap, brannarkivskap og tyngre kopimaskiner og -utstyr, slik at disse transportoppgavene kan løses sikkert og effektivt.

Vi tilbyr å rydde opp, samt å utføre rengjøring av kontorlokalene etter endt kontorflytting. Vi kan også kjøre overskuddsmøbler, arkiver og brukt it- og kontorutstyr til lager for oppbevaring eller til godkjent miljøstasjon for destruksjon, hvor blant annet papp og papir, elektronikk og møbler blir kildesortert før destruksjon.

Ønsker du tilbud, prisoverslag eller annen informasjon om kontorflytting, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 467 98 950.

Alternativt kan du sende en e-post til: post@telemark-flytteservice.no   

Så svarer vi gjerne på dine spørsmål.